Новини

Възстановявайте изгубенa информация на вашето Android устройство с MobiSaver

Всеки един от нас се е сблъсквал някога със загуба на някакви данни от едно или друго устройство. Спомените ви и важната ви информация могат да изчезнат поради невнимание или друга глупава причина.

В мрежата има много програми, които служат за възстановяване на изтрити снимки, видео и други видове файлове. Спорен е обаче въпроса до колко добре работят те и реално каква част от изгубената информация могат да върнат обратно.

MobiSaver for Android е приложение за десктоп машина, чрез което ефективно можете да възстановите изгубените си данни не само от SD карта си, но и от вътрешната памет на андроид телефона или таблета си. Направо ще се изумите какви неща може да възстанови тази програма, дори може да бъдат възстановени изтрити контакти и sms съобщения.

Работата с програмата е много лесна, като единственото условие е устройството ви да е руутнато. Свържете го към компютъра с USB кабел, стартирайте програмата, изчакайте да бъде разпознато устройството и сканирайте за файлове, които могат да бъдат възстановени.

Можете да разгледате и тези по-подробни инструкции за възстановяване на вътрешната памет, както и за възстановяване на данни от SD картата и паметта на телефона. Програмата работи с повечето познати марки устройства, като Samsung, Sony, Nexus, HTC, Motorola, Lenovo, Huawei и още. Свалете MobiSaver for Android Free от официалния сайт на EaseUS.

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.