Skip to Content

Facebook обяви поддръжка на видео споделяне за Instagram

instagram.jpg

Както предположихме наскоро, Facebook обяви поддръжката на видео споделяне за Instagram на своето събитие днес. В момента приложението има над 130 милиона активни потребители и над 16 милиарда споделени снимки. На фона на тази статистика ходът на социалната мрежа е съвсем логичен, особено след като Vine стана достъпен за Android в началото на месеца. 

Времетраенето на клипчетата е до 15 секунди, а заедно с това достъпни са 13 нови филтъра, специално за видео файловете и новата функция Cinema, която осигурява стабилизация на вашите видео клипове, но последната за момента е достъпна само за iPhone 4S и iPhone 5, като се надяваме в скоро време да бъде на лице и за Android. 

Kevin Systrom, съосновател на Instagram сподели по повод ъпдейта:

“everything we know and love about Instagram, but it moves”

Предполагам, че актуализацията ще бъде пусната след края на събитието и скоро ще бъде налична, защото току що проверих и все още не е освободена в Google Play. Можете да следите и изтеглите програмата от приложения линк.

Google Play Link

Информация за автора на тази статия


   dessyteneva

dessyteneva 2.jpg

 dessyteneva е администратор на форума и една от малкото жени в него. Тя е влюбена в техниката и новите технологии и се опитва да създаде едно приятно и уютно място за обмен на информация и взаимопомощ ...