Новини

Пренесете изживяването „Резултати на живо“ на следващото ниво

Безплатното приложение на FlashScore за Андроид прави по-лесно от всякога следенето на твоя любим отбор или лига. То покрива общо 28 спорта и над 5000 надпревари в тях. Информирай се за последните резултати от футбол, тенис, баскетбол и много други популярни спортове, където и да си в дадения момент. Няма значение дали любимото ти футболно първенство е Висшата лига на Англия, Примера дивисион, Бундеслигата, Серия А или А Група – приложението на FlashScore за Андроид ги събира заедно на едно място, както и всички останали надпревари от целия свят, включително и по-ниските дивизии. И всичко това за първи път на български език! 

fs_app3.png

 

Лесен за ползване интерфейс

Приложението е разработено така, че да бъде интуитивно и лесно за потребителя. Поради това и за разлика от някои други приложения за резултати, няма да ти отнеме векове, докато стигнеш до информацията за двубоите на любимия си отбор или до класирането в любимата ти лига.

Веднага, щом пуснете приложението, на екрана ще се появи начално изображение за няколко секунди. След това ще бъдеш прехвърлен директно към общ изглед на мачовете от днес. Списъкът с двубои е разделен по първенства. В левия ъгъл на екрана имаш на разположение икона за избор на други спортове (общо 28). В десния ъгъл можете да кликнете върху иконата календар, за да видите резултатите от предишните 7 дни (за спорта, на който сте в дадения момент) и програмата с предстоящи двубои за следващите 7 дни.

Долната част на главния екран съдържа бутон за общ изглед за всички днешни мачове (Всички), текущи мачове на живо (НА ЖИВО), списък с всички мачове, които си избрал с иконата звезда като твои любими (Мои Мачове) – което между другото е страхотна функция… и таблици с класиране за всички налични лиги в избрания спорт (Класирания). 

fs_app6.png

Подробности от мача

Подробности от мача е функция, която осигурява в общи линии всичко, което имаш нужда да знаеш. Във футбол получаваш Обобщение (като голмайстори, картони, смени и т.н.), Статистика (като притежание на топката, положения за гол, изстрели във/извън вратата, свободни удари и т.н.) и също стартовите състави с привлекателен изглед, статистика H2H и класиране в лигата. В случай, че искаш да узнаеш и текущите коефициенти за избрания двубой, можеш просто да кликнеш върху таба Коефициенти и ще стигнеш до обобщение на коефициентите от водещите онлайн букмейкъри.

В случай, че не си футболен фен и предпочиташ например тенис, може би ще се изненадаш да разбереш, че приложението предлага развитие точка по точка на всички водещи тенис събития (ATP/WTA), с което лесно да проследиш цялото развитие на който и да е от предишните сетове в отделен тенис двубой.

Бърза услуга за резултати на живо

 

За да разберем дали приложението наистина предлага това, което се казва в описанието (бързи спортни резултати), направихме малък тест, за да видим колко бързо се обновяват промените в резултатите в сравнение с други подобни популярни приложения (Livescore, SofaScore and The Football App). Тестът беше направен с избрани мачове от водещите европейски футболни първенства (Висшата лига, Примера дивисион, Бундеслигата, Серия А). Резултатите надминаха очаквания ни. В почти всички изтествани двубои приложението на FlashScore беше по-бързо с обновяването в сравнение с другите споменати приложения. Можеш да се увериш в това и сам, но ако се питаш за причина защо да свалиш това приложение – ето една добра такава. 

Можете да свалите приложението от Google Play.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.