Новини

Изцяло металните Galaxy А5 и А3 са най-тънките смартфони на Samsung

Тяло изцяло от метал, 5-инчов AMOLED дисплей, 13MP камера, това се спряга за "най-тънкия" смартфон към днешна дата на Samsung и все пак, това не е флагмански телефон. Смартфоните Galaxy A5 и Galaxy А3 са следващите смартфони от Samsung, с дебелина съответно 6,7мм и 6,9мм.

Може да не се доближават много до най-тънкия смартфон от Oppo, но с тяхното метално тяло, те са много интересно предложение. Очевидно е, че и двата телефона са насочени към младежите, като Samsung промотират, наблягайки на техните социални възможности и предната 5-мегапикселова камера за селфита.

Galaxy A5 е 5-инчов модел с 720p Super AMOLED дисплей и 1,2GHz процесор. Определено това са характеристики за средния клас, но вероятно Samsung са успели само това да напъхат в тези размери.

Galaxy A3 има 4,5-инчов екран с qHD Super AMOLED дисплей и същия процесор. Задната камерата тук е намалена до 8-мегапискеса, но предната е същата 5-мегапикселова.

Двете устройства са подготвени за излизане в Китай следващия месец, след което ще последват други избрани пазари. Също както много телефон от линията Galaxy, може да не видим тези телефони разпространени глобално (вкл. и в Европа). Ще остане да разберем.

 

 

 

 

 

Източник

 
⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.