Новини

Samsung Galaxy S7 ще бъде обявен през Януари

Имаше слухове, че Samsung ще обявят Galaxy S7 преди обичайно предвидения срок, както стана и с Galaxy Note 5 и Galaxy S6 Edge+. Според корейските колеги от ETNews, Galaxy S7 ще бъде представен някъде през Януари в "премиум" и "под-премиум" варианти. Предполага се, че обявяването може да се състои на 19-ти Януари.

Това ще е две седмици преди началото на Мобилния Световен Конгрес (MWC), където обичайно бива обявяван новия флагман от S серията. Докладът също съобщава, че S7 ще има ePoP чип, който побира в себе си всички важни сензори, което пък помага за подобряване на енергоефективността.

Очаква се Galaxy S7 да има варианти с три различни процесора в зависимост за кой пазар е предназначен и технология на дисплея подобна на 3D Touch на Apple. Също ще има USB Type-C порт и вероятност за двойна камера с нов 20-мегапикселов сензор.

Независимо кога се очаква точно да бъде обявен S7, до тогава има много време и Samsung могат да променят характеристиките на смартфона, като очакваме колкото повече наближава събитието, толкова повече новини и слухове да се появяват. 

Източник

 

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.