Новини

Galaxy S8 може да се появи по-рано. Ясни са вече номерата на моделите

Проблемите с Galaxy Note 7 и изтеглянето им от световните пазари вече оказва финансов удар на компанията, чийто акции се сринаха на борсата. Скоро започва подмяна на всички бройки, но фаблетът на Samsung може никога да не заличи славата си на "избухващ" телефон. Източници твърдят, че корейците вече обмислят варианти, как да възвърнат доброто си име на пазара и един от тях е пускането на Galaxy S8 по-рано от предвиденото.

Знаем, че обикновено новите флагмани на Samsung биват обявявани в края на Февруари, началото на Март, когато е началото на световния мобилен конгрес в Барселона. За да заличат лошия спомен от Galaxy Note 7 е вероятно Galaxy S8  да излезе по-рано от предвиденото. Има слухове, че S8 вече е в процес на подготовка за поточната линия. 

Също така, вече са ясни номерата на моделите на Galaxy S8. По всичко личи, че ще има отново 2 модела, с номера SM-G950 и SM-G955, като се очаква и двата да бъдат с извит дисплей, но с различни размери.

Повечето фенове на Samsung знаят, че всеки нов модел номер на Galaxy се увеличава с 10 и тъй като S7 е с модел номер SM-G930, то трябваше S8 да е модел SM-G940. Samsung обаче скачат директно на 950, което е свързано със суеверието в някои азиатски страни (включително Корея) числото 4 да се счита, че носи лош късмет. Поради това, адресите на повечето публични сгради и болници не съдържат 4, а също така и 4-тите етажи се бележат с буквата F, вместо с цифра.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.