Новини

Търсенето на снимки в Google за мобилни телефони вече позволява организирането им в колекции

Когато искате да намерите някаква снимка най-вероятно се сещате първо за Google image търсене. И ако имате нужда да намерите тази същата снимка отново…вероятно повтаряте търсенето и лутането в резултатите започва. Е, вече не. Google добавиха възможността да маркирате снимки като любими и да ги организирате за по-лесен достъп по-късно.

Всяко нещо по реда си обаче. Услугата е достъпна само през браузър в мобилната версия на търсачката и в момента работи само в САЩ. Когато докоснете снимка ще можете да натиснете бутон "звезда", за да я запазите в любими. Плуващ бутон в горната част на екрана осигурява достъп до всички запазени снимки, които все още са онлайн, а не са свалени на устройството ви.

 

 

Докато трупате запазени снимки стигате до същия проблем когато се увеличи бройката – намирането на определена. Точно тук идва място за колекциите. Можете да избирате снимки и да ги организирате в колекции, които по същество представляват тагове. Тогава отивате в таб "колекции", за да си видите всички снимки на едно място. Само се уверете, че сте се логнали във вашия Google акаунт, ако използвате различен браузър от Chrome.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.