Новини

Обновения Google+ има за цел да прави нещата прости и лесни

Google обявиха нова преправена версия на своята Google+ социална мрежа, която има за цел по-лесното публикуване, търсене и връзка с другите.

Новата версия на Google+ е достъпна първо за компютри през web браузър, а новите приложения за Android и iOS ще бъдат пуснати идните дни. Служителят на Google Luke Wroblewski заяви, че компанията е била провела множество дискусии с Google+ потребителите през последните няколко месеца, за да разберат как го използват и как да направят мрежата по-добра.

"За да направим това, ние опростихме почти всеки аспект от продукта. Ще видите това най-ясно в нашата нова навигация, центрирана около Колекциите и Общности. Колекциите ви позволяват да се потопите в съдържание за теми, като сърф или фотография. Общностите позволяват групи от хора с общи интереси да се присъединят и коментират всякакви теми от "Игра на тронове" до "Рисуване". С Колекции и Общности откриването на изключителни неща е лесно: Просто следвайте или се присъединете към всяко нещо, което привлече вашия интерес.

Но ние не спряхме с Колекции и Общности; Новия Google+ също прави по-лесно публикуването, търсенето, свързването и ви държи в течение за всичко интересуващо ви в напълно новия дизайн на потока. Ние работихме усилено да подобрим изживяването при работа в web версията, да зарежда бързо и да работи красиво на устройства с всякакъв размер екран."

Dragon Final Animation.gif

 

Новата версия на Google+ може да се достъпи през web версията, като натиснете бутона "Let's go", когато се появи запитване за смяната. Хората, на които не им допадне новия дизайн могат да се върнат към стария, като натиснат бутона, намираш се в долния ляв ъгъл на екрана.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.