Новини

Hello Moto

Tази вечер бе представянето на Motorola моделите в България. Както знаете Lenovo вече държи правата за бранда и нещото, с което всички трябва да свикнем е – Hello Moto. От тук насетне всички модели ще излизат под името Moto.

Водещ на представянето беше Ники Кънчев, който повече се вълнуваше от мача ЦСКА – Берое, отколкото от телефоните Lenovo. (това в кръга на шегата)

Моделите бяха представени по-рано през годината, но сега официално стъпват на нашият пазар. Акцента на вечерта бяха моделите Moto X Force, Moto X Play, Moto X Style и Moto G (3-то поколение). Показан беше и последният модел на Moto 360.

Акцентът беше върху Moto X Force и специалният му екран. Както може да се предположи модeла беше подхвърлян и изпускан, за да се покаже здравината на дисплеят. . Гърбът на телефона от своя страна, въпреки грапавината ми се струваше много по-хлъзгав, отколкото дървеният гръб на Moto X Style.

Камерата наистина е добра, има доста менюта и управлението и е доста добре направено, макар и да не видяхме от него как можем да влезем в Галаерия с колегата от форума ни Monipeev.

Специално внимание имаше върху бързото зареждане на моделите.

Цени на този етап не бяха обявени, но ги очакваме съвсем скоро в търговската мрежа.

 

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.