Новини

Kugoo S1 тротинетка на много добра цена от Geekbuying

Kugoo S1 скутерът изпъква в средния ценови клас със своят дизайн, подбрани материали и най-вече характеристики. Сравнението с Xiaomi M365 е неизбежно, тъй като имат сходни параметри, но и именно благодарение на него изпъкват по-добрите макар и с малко характеристики.

Тротинетката издържа до 120кг товар , има автоматизиран стоп и механична спирачка отзад и има 6 защити – от късо съединение, свръхнапрежение, претоварване, прегряване и рязка температурна промяна.

KUGOO-S1-Folding-Electric-Scooter-350W-Motor-8-Inch-Tire-Black-20181206135315189.jpg

Kugoo S1 идва с 8.5" твърди гуми, подходящи за различна настилка. Трите скорости на работа, позволяват лесно да бъдят сменяни според настилката на която сме. Управлението е интуитивно с един бутон за скоростта, един за спирачка и най-вече екран на който всичко може да се води.

11.jpg

Само сега може да бъде закупена на цена от Geekbuying за 329.99$ с купон – WAQDZNDZ :

 

https://www.geekbuying.com/item/KUGOO-S1-Folding-Electric-Scooter-350W-Motor-8-5-Inch-Tire-Black-411071.html?utm_source=AndroidBG&utm_medium=referral&utm_campaign=joyee&utm_term=kugoo

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.