Новини

Уникалният Kospet Hope 4G smart часовник

На пазара има доста вече компании които произвеждат свои смарт часовници. Едно много добро попадение е модела Kospet Hope, като това е първия такъв с керамична рамка, с 3GB RAM памет и 32GB вътрешна памет.

Предлага се от Cafago, а сега на специална цена е модела с 1GB RAM и 16GB вътрешна памет за €105.47 с купон L3571J. Имаме 9 спортни режима за някои от най-популярните спортове като – бягане, футбол и каране на колело.

 

Kospet-2.jpg

С уникален 1.39" AMOLED екран и 8мп камера запечатваме най-важните моменти и можем да ги разгледаме по всяко време. Поддържа 2 банда LTE (FDD-LTE и TDD-LTE) и е съвместим с GPS и GLONASS сателитни системи за по-точно позициониране. Батерията е 620mAh издържа от 3 до 5 дни спред използването му.

Часовникът е с Android 7.1.1 и имаме на разположение много приложения съвместими с него в Google Play. Работи с Android и iOS и има слот за 4G SIM карта и може да работи самостоятелно без телефон. 

Процесорът е MTK6739 с честота 1.39GHz. Цената му в Cafago е €105.47 с купон L3571J валидна до края на месеца.

https://www.cafago.com/en/p-j3571b.html?aid=adbg

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.