Новини

LG обяви X power, X mach, X style и X max смартфони

LG Electronics вчера обяви чрез прес съобщение четири нови телефона от X серията, които споделят върхови характеристики от флагманите на LG в G и V серията. X power, X match, X stile и X max носят допълнителни опции и дълбочина в продуктовата линия на LG в най-масовия среден клас.

Всеки отделен модел от X линията има уникална черта, която да подхожда на всеки специфичен потребителски интерес или нужда, като страхотен живот на батерията, бърз процесор, по-изтънчен стил или голям дисплей.

LG X power е насочен към най-гладните за батерия, които ще оценят голямата 4100mAh батерия в 7,9 мм тънко тяло. Технологията за бързо зареждане PE+ дава възможност на X power да се зарежда два пъти по-бързо, което позволява на потребителите да работят повече с техния телефон и за по-дълго.

LG X mach поддържа LTE Cat.9 3CA скорост за трансфер на данни и е оборудван с мощен 1,8GHz процесор (б.р. LG не споменават кой е точно процесора). Устройството идва с QHD IPS дисплей за ясна и чиста картина, както и нежно извит външен вид за перфектно захващане. Потребителите ще оценят и възможността за заснемане на добри снимки в условия с ниска осветеност с големия 1.55μm сензор на камерата.

LG X style се отличава с елегантен дизайн с изящни извити линии и извънредно тънко тяло, правейки го идеалния телефон за консумиране на мултимедийно съдържание.

Можете да видите и видео на първия модел от серията X power

 

 

 

Цени и срокове за наличност все още не са обявени.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.