Skip to Content

LG потвърдиха, че не работят върху ново устройство Nexus, поне за сега

lg-nexus-4.jpg

Nexus 4 безспорно беше един много успешен модел, но може би повече няма да видим съвместна разработка на LG и Google, поне за сега.

Противно на всички слухове до момента, Won Kim, вицепрезидент на LG Europe сподели:

“the Nexus 4 was a great success despite the production problems for us and Google… However we do not need such a marketing success again“.

Когато беше запитан какво мисли за прясно обявения Samsung Galaxy S 4 Google Edition, Ким каза, че LG не планира да представи тяхно устройство, след като Samsung вече са го направили:

”no plans to provide our devices like Samsung has now done. This has no added value for us without our own skins“.

Значи ли това, че LG работи върху собствени уникални устройства?

Разбира се не е задължително да е така, може би Won Kim иска да каже просто, че в момента компанията не работи по Nexus 5, което е било потвърдено и от говорител на корейците пред The Next Web, но това едва ли означава, че никога в бъдеще няма да се върнат към разработката на Nexus устройства. Поне аз се надявам да имаме възможността отново да видим нещо интересно под този бранд, пък било и то под номер 6 или 7...

Коментари

Аз много искам да видя Нексус

Аз много искам да видя Нексус от Сони... Би могло да се получи страхотно устройство !

Информация за автора на тази статия


   dessyteneva

dessyteneva 2.jpg

 dessyteneva е администратор на форума и една от малкото жени в него. Тя е влюбена в техниката и новите технологии и се опитва да създаде едно приятно и уютно място за обмен на информация и взаимопомощ ...