Новини

Втора годишна конференция на Lenovo – Tech World 2016

Втората годишна конференция на Lenovo – Lenovo Tech World ще се проведе на 9-ти юни в Сан Франциско. Стратегическото за компанията технологично събитие обединява на едно място някои от най-големите лидери в индустрията начело с изпълнителния директор на Lenovo Ян Янцин. Ще изследваме най-обещаващите и актуални теми, които преобразяват ежедневно човешкия живот, като виртуалната реалност, интернет на нещата и използването на възможностите на облачното пространство. Към конгреса ще се присъединят и фенове на Lenovo, медии, инфлуенсъри, журналисти, анализатори, както и гости от цял свят.

На Tech World 2016  ще бъде и премиерата  на някои знакови продукти: ще представим първия в света смартфон с Project Tango, който е партньорски проект с Google. Project Tango променя гейминг индустрията и функционалности като навигацията. Това устройство ви дава възможност да погледнете на света по един абсолютно нов начин, позволявайки ви да правите неща, които никога не сте си представяли – от това да разгледате експонатите в музея с негова помощ до създаване на 3D реалност за игри и забавление или просто да проверите как един нов хладилник би се вписал в кухнята ви.

Lenovo ще представи и нова мобилна технология, създадена от Motorola, която напълно ще промени начина, по който хората възприемат и използват най-личните си устройства – смартфоните.

 “Иновациите са в основата на всичко, което правим,” заяви Ян Янцин, изпълнителен директор на Lenovo. “Lenovo вече не е просто компания за компютри и смартфони. Lenovo ще играе водеща роля в разработването на умни устройства и доставка на смарт връзка, която да предостави изцяло нови услуги и преживявания на потребителите. Разбира се, ще осигурим и подходяща инфраструктура, която да направи всичко това възможно. На Tech World 2016 ще се запознаете с най-новите ни технологии, ще представим част от най-стратегическите ни продукти и заедно с наши приятели и партньори ще покажем визията си за бъдещето.”

Lenovo ще издаде някои от най-интересните си технологични решения като позволи на гостите си да надникнат в работата на лабораториите на компанията по целия свят. Тези решения са комбинация от изобретателността, опита и въображението на стотици инженери, дизайнери и разработчици на Lenovo и Motorola, на три континента. 

Откриването на Lenovo Tech World ще се стриймва на живо на 9 юни от 20:30 българско време  на www.YouTube.com/lenovo

Вижте видео за събитието тук: 

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.