Новини

Как да инсталираме несъвместими с нашето устройство приложения

Приложението, което ви е нужно, за да инсталирате приложения, несъвместими с вашето Android устройство е Market Helper. За да го използвате обаче, трябва да имате Root и да сте активирали Unknown sources от настройките, за да можете да го инсталирате.

Поради характера на приложението е ясно, че не може да се намери в Google Play Store, за това е необходимо да отидете в сайта на разработчика и да го свалите и инсталирате ръчно. Щом го направите, стартирайте приложението.

Ще видите падащи менюта: device type (вид устройство), device model (модел устройство), location (местоположение) и operator (мобилен доставчик). Тези полета ще са попълнени автоматично с детайлите за вашето устройство.Можете да ги променяте според изискванията на приложението, което искате да свалите. Да предположим, че искате да изтеглите приложение, което е само за таблети на телефона си, можете да изберете модел таблет от падащото меню и да го регистрирате, като ново устройство. Раздела с модели не е голям, но практически обхваща всеки един тип и марка устройство.

 

 

След като сте избрали нужната ви конфигурация натиснете бутон ACTIVATE в долната част на екрана и предоставете Super User права на приложението. Също може да е нужно, да се съгласите с определени permission-и според Android версията, която ползвате в момента.

 

 

Ще видите съобщение "Activated successfully". Отидете в Device Manager, за да видите, дали новото ви устройство се показва там. Тогава можете да отворите Play Store и да свалите нужното приложение. Ако имате проблеми с намирането на приложението, можете да изчистите кеша на Google Play Store или да го намерите през търсачката на Google, като изпишете текста "име на приложение Play Store".

 

 

Ако искате да си върнете старото устройство просто влезте в Market Helper и върнете настройките по подразбиране или рестартирайте устройството си. Не всяко приложение обаче ще работи на вашето устройство, независимо, че сте измамили Play Store и сте го свалили.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.