Новини

Moto 360 Sport ще стартира в UK и Франция на 18-ти декември

Moto 360, новия и стария, са хубави часовници, но не и за тези, които водят активен начин на живот и обичат да спортуват. Той е голям, ръбат и много лесно, ако изкачвате някакви скали можете да го ожулите или ударите и да си съсипете деня. Внимавайте да не паднете докато тичате, защото пролетите сълзи няма да са за охлузеното ви коляно.

Знаейки това, Motorola разработиха Moto Sport. Той е представител от серията 360, който е заобиколен от силиконов слой и е защитен от влага. Също така, това е единствения модел на компанията, който идва с вграден GPS модул.

Motorola обяви официално този часовник, заедно с неговия брат Moto 360 2-ра генерация в началото на септември. Вече имаме цена и тя е $299 или £229 във Великобритания. Също така има и официални дати на излизане. Moto 360 Sport първо ще бъде пуснат във Великобритания и Франция на 18-ти декември. В САЩ ще бъде пуснат по-късно, следващата година след 7-ми декември. След това ще бъде разпространен в Бразилия, Канада, Китай, Мексико и Испания.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.