Новини

Moto E3 е официално обявен и само на цена от £99

Когато Moto беше Motorola, компанията имаше 3 главни продуктови линии пускани в годината, това бяха Moto X, Moto G и малкия, евтин Moto E. Тази година под шапката на Lenovo нещата се развиха малко по различно с пускането на Moto Z и няколко варианта на Moto G4. Днес обаче компанията пусна и наследника на Moto E, Moto E3.

Струващ само £99, Moto E3 е доста по-ниско ценово от Moto G4, като същевременно не е с много по-орязани характеристики от него. Е3 има 5-инчов 720p дисплей и неназован четири-ядрен процесор с Android Marshmallow. Задна и предна камера съответно 8MP и 5MP и батерия с големина 2800mAh.

От гледна точка на дизайна, E3 черпи доста идеи от G4, но с допълнение от долен спийкър под екрана на телефона. Също така той е и устойчив на водни пръски със своята нано обвивка, както при предни модели на компанията. Lenovo все още остава да обяви  останалите спецификации, a това ще стане максимум до Септември, когато се очаква Moto E3 да е по магазините в началото ексклузивно само в Англия.

 

 Moto-E-3rd-Gen-768x732.jpg

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.