Новини

Moto G6 – премиум усещане за всеки

Миналата седмица беше официалната премиера на шестата серия на Moto G в България. От нея имаме 3 модела – Moto G6, Moto G6 Play и Moto G6 Plus. Противно на очакванията и в обратен ред, ще кажем първо цените им  у нас – 499лв за G6, 399лв за G6 Play и 599лв съответно за G6 Plus.

G серията се явява доста важна за Lenovo, като целта е да дадат едно премиум усещане на всички потребители. За да се постигне това са набляга основно на следните характеристики:

4_MotoG6Play.jpg

  1. 18:9 дисплей. Едни от първите, които масово предоставят тази резолюция за бюджетен телефон. Дисплея е страхотен, а най-вече на Moto G6 Plus.
  2. Дизайна е поставен на пиедестал. Серията се отличава с изключително хубав гръб с gorilla glass 3, за разлика от предните, които бяха пластмасови. Моделите определено са стилни, а и устойчиви на влага. В самата кутия е важно да се отбележи, че имаме прозрачен калъф, който хем предпазва телефона, хем все пак се вижда цвета. Един аксесоар, от който всек иима нужда, но все отлага за по-късен етап.
  3. Следващия акцент е бързото зареждане. Много подценявана функция за телефоните от този клас. За 30 минути зареждане, можем да изпозваме телефона няколко часа с turbo power зареждане.
  4. Процесорите са съответно за Moto G6 – със Snapdragon 450, Moto G6 е с Snapdragon 430, a Moto G6 Plus Snapdragon 630.
  5. Телефона е един от малкото с 2 сим слота и SD слот. Повечето телеофни от този клас предлагат втория слот за сим или sd карта. Но от Lenovo са на мнение, че хората масово изпозлват 2 сим карти, затова им дават и възможнсотта за sd карта
  6. Камерата е черешката на тортата. Малко смело, но за този клас телефон, леново заявяват че имат най-добрата камера. Имаме full HD видео с 60 fps, както и 4K видео запис. Освен хардуера има и много апликации за камерата като селективен фокус, познати като portrait mode, може също така селектовно на преден фон цветна снимка, а всичко на заден фон да е черно бяло. Друга функция е да се добавят разни екотикони (филтри) за снимки и за видео, а може да се изрязва задния фон и да се замени с друг по ваш избор.
  7. Гласови функционалности, жестови функционалности, трите бутона отдолу могат да се скрият, като се изпзова home бутонапо подбие на вече представената функционалност в Android P. Модела идва с Android 8.0, като ще получи и ъпдейт до Android 9.
  8. В мрежата на виваком  ще видим Moto G6 с пакет Smart L+ на цена от 279.98лв, а Moto G6 play със същия пакет е  219.98. Ще се продава и от  Мтел и Технополис. Moto G6 plus пък ще се предлага в Технополис, Техномаркет, Зора и други още от тази седмица. Това съвпада с европейската му премиера, така че това е много добра реклама за България.
⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.