Новини

[Ъпдейт] Moto M ще има скенер за пръстови отпечатъци на гърба

Когато Moto X беше обявен през 2013 година той имаше вдлъбнатина на гърба с логото на Motorola. Дизайнът беше приет много добре и те решиха да го използват в цялата си линия смартфони. Това беше перфектната позиция, на която да си поставиш пръста, докато държиш телефона.

Всички смятаха, че първия Moto телефон със скенер за пръстови отпечатъци ще го постави именно на това място, но вместо това Moto Z и Moto G4 имат грозноват квадратен скенер в долната предна част на телефона.

За щастие Lenovo са видели грешката си (може би под потребителски натиск). Разработва се нов телефон наречен Мото М с номер XT1663, който ще използва вдлъбнатината за скенер. Говори се, че дизайна ще е заимстван от Moto G 2014.

Moto-M-gfxbench.png

 

Moto M ще има 4,6-инчов 1080p екран, 3GB RAM и 32GB вътрешна памет, процесор от MediaTek MT6750, задна 16MP и предна 5MP камери. Няма още конкретна дата на която ще бъде обявен модела.

ЪПДЕЙТ [31/08/16]

В комисията за сертифициране TENAA се появиха и снимки на предния и задния панел, което потвърждава наличието на скенер за пръстови отпечатъци на гърба

 

moto-m-tenaa.jpg

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.