Skip to Content

Нови снимки на два от бъдещите апарата на LG

LG-Optimus-G2-leak.jpg

Снимки на две устройства на LG изтекоха днес, благодарение на Techtastic. Първо се появи тази на LG Optimus G2, която доста си прилича с изтеклите преди негови снимки. Въпреки, че не казва нищо ново за бъдещия флагман на компанията, тя поне дава още един аспект на изключително тънкия панел и екранът, който се простира почти от край до край. Любопитно е, че устройството все още няма бутони на лицевата страна, но се говори за сензорни зони на гърба, които ще служат за навигация и бутони на самия екран. Другото, което можем да очакваме от LG Optimus G2 според слуховете е full HD дисплей и бъдещият процесор Snapdragon 800, който ще излезе през третото тримесечие на годината.

 

Optimus-L9-II.jpg

Вторият апарат, чиято снимка се появи на сайта днес е LG Optimus L9 II. Той ще се състезава в средния клас със своя 4,7 инчов 720х1280 пиксела HD IPS дисплей, 1,4 GHz двуядрен Snapdragon 400 процесор и 4.1.2 Jellybean.

Няма нещо кой знае какво ново около тези апарати, но пък снимките гъделичкат любопитството, тази година безспорно е силна за LG и те се стараят да покажат най-доброто от себе си в състезанието с конкуренцията.

Информация за автора на тази статия


   dessyteneva

dessyteneva 2.jpg

 dessyteneva е администратор на форума и една от малкото жени в него. Тя е влюбена в техниката и новите технологии и се опитва да създаде едно приятно и уютно място за обмен на информация и взаимопомощ ...