Новини

OnePlus One надвиши 500,000 продажби. Целта е 1 мил. до края на годината

 

Вчера в Дъблин, създателят на OnePlus, Карл Пей обяви, че компанията е преминала 500,000 продажби на смартфона OnePlus One. Новата цел е 1 милион продажби, което Пей смята, че е постижимо до края на 2014 година.

На въпрос, какъв е размера на печалбата от продажбите на OnePlus One, Пей заяви:

"Ние печелим едноцифрова сума от продажбата на един телефон.  Това не е начина, по който ще правим пари в бъдеще, това е само, за да държим дейността работеща."

 

Компанията ще разчита на по-голяма печалба, предлагайки аксесоари и софтуерни услуги.

"Аксесоарите ще имат голяма роля за това. Ние направихме наистина социален бранд, който хората харесват. Ако направим лайфстайл продукти или специализирани аксесоари, мисля, че те ще се представят доста добре. Основната промяна ще настъпи, когато имаме няколко милиона потребители и започнем да повишаваме потребителската база, чрез изграждане на наш собствен софтуер и слой от услуги, които да генерират приходи."

 

OnePlus вече пуснаха първите си аксесоари. Първият от които са 15-доларовите слушалки Silver Bullet, последвани от по-премиум слушалките OnePlus x JBL E1+.

Всички вече знаем, че най-големия проблем със телефона са наличностите. Първата фаза на предварителните поръчки остави доста желаещи на сухо. OnePlus обявиха, че ще има нова фаза на предварителни поръчки, започваща от 17 ноември.

 

Източник

 
⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.