Skip to Content

Pebble E-paper Smartwatch вече е в продажба

Pebble E-paper Smartwatch.jpg

След като Pebble E-paper Smartwatch вече е реалност, ето малко информация за него.

Самия часовник е с удобен размер, стои добре на ръката.Има четири бутона и порт за зареждане.Както се вижда на снимката черната версия е стилна и красива, а цената от 150$ според мен е приемлива В комплекта има USB кабел с магнитен връх за зареждане на часовника. Единствените инструкции ще ви насочат към go.getpebble.com, за да синхронизирате своя часовник и телефон през Bluetooth, използвайки приложението създадено за целта. Процедурата е кратка и отнема около минута.

Pebble app ви позволява да изпращате текстови съобщения, а при получаването им часовника леко вибрира, за да ви уведоми.Можете да преглеждате съобщенията, да ги превъртате и четете или да откажете входящо повикване.Също така могат да се синхронизират и мейлите. Има приложение и за iPhone. По отношение на софтуера може би трябва да има още редица промени.По време на кампанията Pebble team показаха проследяване на тренировки и управление на музикалния плеър, които все още липсват във функциите.

Ето един клип, за да добиете реална представа за Pebble E-paper Smartwatch:

 

Информация за автора на тази статия


   dessyteneva

dessyteneva 2.jpg

 dessyteneva е администратор на форума и една от малкото жени в него. Тя е влюбена в техниката и новите технологии и се опитва да създаде едно приятно и уютно място за обмен на информация и взаимопомощ ...