Новини

Pokemon GO вече може да се свали и в България от Google Play

Играта по която всички хлапета, а и по-големи са луднали, вече може да се свали от Google Play. Припомняме, че Niantic бяха казали, че игра свалена от друго място, може да доведе до блокиране на акаута ви. Мнозина въпреки това играят от няколко седмици.

Навярно има и хора, за които играта е непозната, така че ето малко информация за нея. Информацията е подбрана и предоставена на AndroidBG от Свилен Маринов.

 Как да започнем

 
Инсталирайте си играта. Изберете си начален покемон – Bulbasaur, Charmander, Squirtle – а ако не ви харесват – разходете се малко, пропуснете ги четири поредни пъти (да четири, подчертавам) и ще се появи Pikachu. Един от тях ще е вашият начален покемон.
Започнете да обикаляте – ще виждате Pokestop и GYM портали. Завъртете картинката на всеки Pokestop, който ви е в обхвата и ще ви даде 50 XP и малко item-и.

pokemon.png

Меню и инвентар
Вашият инвентар е ограничен първоначално до 250 покемона, 350 item-a в раницата и 9 яйца на покемони. Ако случайно вдигнете ниво или минете през Pokestop –а сте почти на ръба – то инвентара ви ще се препълни.
 
В Инвентара си ще намерите: Pokeball-и – Топките, които мятате за да хванете покемон-а, ако ви свършат – не се тревожете – падат от всеки Pokestop. Също така има няколко вида, но те идват чак след 12-то ниво Incence – Малък синьо/зелен овалнен предмет – когато го използвате около вас се появява розов дим, който привлича покемони. Този ефект е само върху вас
 
Lure Module – Това е приставка, която се слага на Pokestop, тя привлича покемони покрай портала, като за всеки присъстващ играч – се появява покемон на всеки 2-3 минути. (погледнете и Покемон ферма)
 
Razz Berry – Използвайте този плод, когато сметнете, че хващането на покемона срещу вас ще е по-трудно.
Potion и Super Potion – Използвайте върху наранени покемони – възстановяват съответно 20 и 50 HP
 
Revival Pill – Това лекарство възстановява напълно ваш покемон, който ви е бил върнат, след като е бил победен в битка
 
Lucky Egg – Използвайте този предмет за да ускорите дигането на ниво. Съветвам ви да си го пазите за по-високите нива. Действа за 30 минути – използвайте го разумно.
 
Pokemon Инкубатор – Използвайте инкубатора за да превръщате яйцата в нови покемони, чрез ходене.
Ако инвентара ви се препълни – рециклирайте – унищожете малко Pokeball, за да се снабдите с по-важни материали например.
 
Стана ли ви интересно? Време е да поиграете тогава. Ако имате още въпроси за играта, присъединете се към Телеграм канала за Pokemon GO Bulgaria – https://telegram.me/Pokemon_GO_Bulgaria Тук можете да прочетете и цялото ръководство за игра. Също така може да харесате страницата на играта във Facebook – https://www.facebook.com/groups/PokemonGoBulgaria/
 
Благодарим отново на Свилен Маринов и @CBETO3AP за предоставените материали!
 
⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.