Новини

Pushbullet с нова функция „Remote Files“ позволява да сваляте файлове от всичките ви устройства където и да сте

Pushbullet пускат първото си голямо подобрение, откакто обявиха своя Pro Plan и може да кажем, че то е доста добро. Remote Files ви позволява да се свържете с което и да е ваше устройство, работещо с Pushbullet и да сваляте файлове от всякъде по всяко време. Всички ще имат достъп до функцията, но Pro потребителите ще имат повече функционалност.

Това на практика е обратното на изпращане на файлове, на който принцип работеше до сега Pushbullet. Ако искахте някой файл, трябваше да го изпратите от едно устройство на друго. Сега може да използвате компютър, за сега само с приложение за Windows, или Android устройство, за да разглеждате файловете на другите ви устройства и да зададете на Pushbullet да го изтегли при вас. Според разработчиците, ако имате Pushbullet приложението инсталирано на някакво устройство, всичките ви файлове ще са достъпни чрез Remote Files.

 

И двата типа потребители ще могат да използват Remote Files веднага щом направят ъпдейт до новата версия, която в момента се разпространява. Отбелязваме, че за да работи, трябва ръчно да активирате функцията от настройките. Ще има ограничение в броя на файловете, които безплатната версия ще може да сваля на месец (неограничен брой при Pro версията), но все още този лимит не е определен. Обаче само тази седмица е неограничен за всички, за да имат възможност да разучат новостите. Има ограничение и в размера на един файл и то е 25MB за безплатната и 1GB за платената версия.

 

get_it_on_play_logo_large.png.png

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.