Skip to Content

Samsung Galaxy S4 “Google Edition” може би ще бъде представен днес на Google I/O 2013

samsung-galaxy-s4-clear-12.jpg

Какви ли не слухове чухме тези дни за предстоящият Google I/O 2013.

Един от последните е, че Samsung и Google ще обявят нов вариант на Galaxy S4, който ще работи с чист, не модифициран от производителя Android. Новата версия ще носи името Galaxy S4 Google Edition или Galaxy S4 GE и ще има логото “With Google” на задния капак.

Според слуховете, апаратът ще има всички характеристики на оригинала, като разликата ще бъде единствено във версията на операционната система, т.е. няма да има всеизвестният лаунчер на Samsung - TouchWiz Nature UX. Устройството е плод на сътрудничеството на двата гиганта и е насочено към потребители, които искат едновременно да имат най-мощния апарат в момента на пазара и удобствата на чистия, не модифициран Android.

За сега според оскъдната информация се предполага, че Galaxy S4 GE ще бъде пуснат на пазара в края на юни, а повече информация и доказателства, дали този слух е истина ще получим може би още днес на Google I/O 2013.

Информация за автора на тази статия


   dessyteneva

dessyteneva 2.jpg

 dessyteneva е администратор на форума и една от малкото жени в него. Тя е влюбена в техниката и новите технологии и се опитва да създаде едно приятно и уютно място за обмен на информация и взаимопомощ ...