Новини

Xiaomi Mi 5 отново изтече в реални снимки

Напоследък говорим доста за Xiaomi Mi 5, главно поради големия интерес и поради многото изтичаща информация. В общи линии бяхме свидетели на какви ли не слухове. Mi 5 се очаква да бъде обявен официално през януари, а по най-нова информация това ще стане на 21-ви януари. Флагманът трябваше да бъде обявен още през юли, но компанията реши да изчака наличности на Snapdragon 820, което ще стане точно идния месец.

В последните лийкове стана известно наличието на скенер за пръстови отпечатъци, който за съжаление няма да бъде от новото поколение UltraSonic технология на Qualcomm, а ще е поместен в бутон, който ще стои в долната част на предния панел. Това поне беше видно от последните рендъри на устройството. Най-новите лийкове потвърждават това, като този път те изглеждат като от истинско устройство. Въпреки това в момента има 2 различни визии, за които се твърди, че са Mi 5. Все пак и от двете е видно, че Xiaomi ще преминат към подобен на Samsung хоум бутон.

Xiaomi-Mi-5-leak_21.jpg Xiaomi-Mi-5-leak_22.png Xiaomi-Mi-5-leak_31.png

Според предходни слухове Xiaomi Mi 5 ще има 5,2-5,5 инчов QHD екран с 4GB RAM и варианти с различна вътрешна памет. Процесорът ще бъде Qualcomm Snapdragon 820 и вероятно 21MP задна камера. Телефонът ще работи с Android 6.0 Marshmallow с MIUI 7 върху него.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.