Новини

Xiaomi ни загатват и за Mi Pad 2 преди конференцията

Xiaomi ще проведат голямо събитие на 24-ти ноември на която се очаква да бъдат представени Redmi Note 2 Pro, Mi 5 и Mi Pad 2. Вчера президента на Xiaomi ни поднесе тийзър на Redmi Note 2 Pro, за който вече ви уведомихме, а днес той ни примамва отново.

Този път изглежда, че това е ъгълът на следващия Mi Pad. Mi Pad 2 беше в клюкарските хроники от много дълго време и вече най-накрая изглежда, че сме на крачка от представянето му,

Както се вижда, таблета е изработен в метално тяло и е много тънък. Камерата е разположена в самия ъгъл и няма светкавица. Бутоните за звук и включване/изключване са разположени близко един до друг и от тях разбираме, че това трябва да е дясната страна на таблета, ако го държите в портретен режим.

Нищо не е изтекло за спецификациите на таблета, но от предни слухове Mi Pad 2 би трябвало да разполага с Intel чип, 2GB RAM и 16GB вътрешна памет. Екрана може да е 7,9-инчов 2048х1536, който да емулира този на оригиналния Mi Pad. Като софтуер, се очаква да работи под MIUI базиран на Android Lollipop.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.