Новини

Xiaomi Redmi Note 3 официално обявен

Днес, както беше предвидено, Xiaomi обяви Redmi Note 3 на събитието си в Пекин. Единствената разлика е в наименованието на устройството, тъй като в началото се предполагаше, че то ще бъде Note 2 Pro. Китайците са решили обаче да продължат номерацията.

Xiaomi обявиха, че Redmi Note 3 ще е наличен в два варианта: една версия с 2GB RAM и 16GB вградена памет с цена около $140 и версия с 3GB RAM и 32GB памет на цена около $172.

Xiaomi Redmi Note 3 ще има 5,5-инчов FHD Sunlight дисплей. Телефонът ще е 8,65 мм тънък и тежащ 164 грама. Компанията обяви телефона като "първия Mi телефон с напълно метално тяло и скенер за пръстови отпечатъци", който може да отключва устройството само за 0,3 секунди. Друга забележителна характеристика е 4000mAh батерия с fast charging, която се зарежда до 50% за един час.

Redmi Note 3 се задвижва от 64-битовия MediaTek Helio X10 процесор. Задната камера на телефона ще бъде 13MP с phase detection автофокус и двойна светкавица. Предната е 5MP. Телефонът ще се разпространява в Златен, Сребърен и Тъмно сив цвят.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.