Новини

Слухове за Xperia M Ultra с 6-инчов дисплей и 23MP/16MP камери

Според слухове от Китай, Sony ще пусне нов телефон Xperia M Ultra, който ще е насочен към любителите на фотографията и по специално на селфитата със своята предна 16MP камера и задна двойна 23MP камера.

 

 

Спецификациите на устройството са 6-инчов безрамков FHD IPS дисплей работещ на 120Hz опресняване и с технологията на Sony WhiteMagic. Този дисплей се очаква да е подобен на този в Xperia X Premium, за който Ви информирахме вчера. Процесорът ще е Snapdragon 652 с 3GB RAM и 32GB вътрешна памет, както и голяма 4280mAh батерия с бързо зареждане QC3.0 и USB Type-C порт.

Най-интересното в модела ще е двойната задна камера със своите 23MP, като единия сензор ще има 24мм леща и f/2.0 отвор, а другият 75мм леща с f/2.2 отвор и OSS (оптичен стабилизатор). Предната камера почти няма да отстъпва на задната със своите 16MP, 25мм леща и оптична стабилизация за феновете на селфита. Разбира се нищо още не е официално, така че ще очакваме да разберем в близко време, дали ще се потвърдят тези характеристики.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.