Skip to Content

Google планира YouTube offline сваляне на видео в Индия

Хората търсят лесен начин за сваляне на клипчета от YouTube на андроид телефоните си от...е, може би откакто съществува първия такъв. Някъде в много близкото бъдеще Google планира да ни го предостави, ако живеем в Индия. Тази информация бе намерена в промоционални материали за старта на новия Android One в Индия, където се споменава, че потребителите ще имат възможност да свалят клипчета през Wi-Fi, за да пестят от мобилния си трафик, за разглеждане, когато са извън покритие.

 

 

Точно кога YouTube ще е достъпен offline не е оповестено. Възможно е функцията да стане достъпна и за целия свят – в края на краищата, Google имат тенденцията да използват едни и същи приложение в световен мащаб. Интересно е как Google ще интегрират реклами в offline клипчетата. Може би 15 секундни клипчета ще се свалят заедно с основния клип.

Като изключим беглото споменаване на тази функция на събитието на Android One, Google не разкриват подробностите. Прес съобщение казва „В идните седмици ще направим така, че голяма част от YouTube да е наличен offline в Индия“ . След това изказване, можем да загатнем, че ние останалите, може да не получим веднага достъп до тази функция.

 

Източник

Информация за автора на тази статия

  picture-299.jpg

GHOSTFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.