Новини

Android 7.0 Nougat позволява лесен импорт на данни от iOS устройство

Опцията за възстановяване на данни в Android се подобрява все повече и повече с всяка нова версия, позволяваща  да се възстановят данни от друго устройство с Lollipop или по-нова версия, вместо от Google акаунта ви. Google добавят още една опция в Nougat, за възстановяване от iOS устройство.

Избирайки опцията за идващи от iPhone или iPad, получаваме напътствие да заредим определен web адрес на iOS устройството и да следваме стъпките. Адреса е www.android.com/switch, който предлага на потребителя да премести контакти, снимки, музика, мейли и да намерят любимите си приложения.

Стъпките включват направа на Google акаунт, ако нямате наличен, експорт и ъплоуд там на информацията, което отнема около 4-5 стъпки. Определено процеса не е кратък, но все пак е много добра опция при смяна на две коренно различни операционни системи. Въпреки това щеше да е много по-удобно всичко да става автоматично чрез iOS приложение, както е приложението на Apple за Android. Все пак обаче Google постоянно развиват тази опция и можем да очакваме само добри неща в бъдеще.

 

Източник 

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.