Новини

Великденското яйце в Android 7.0 Nougat e…нещо различно

Последната пета версия на Android 7.0 Nougat Developer Preview донесе със себе си и нова скрита изненада, каквато има във всяка една версия на Android досега, позната под названието Великденско яйце (Easter egg). Задържайки достатъчно дълго върху позната ни буква N ще забележим че се появява една котка отдолу, а повторно задържане извежда знака за забранено. В комбинация може да се каже, че се получава "No Cat", което ако го повтаряме достатъчно дълго може да прозвучи като Nougat (б.р. Ноугат).

Когато задържите върху N и се появи котката, после отидете в quick settings и опитате да редактирате бутоните, би трябвало да видите икона с глава на коте. Можете да преместите иконата в списъка с видими бързи бутони. Щом направите това, натиснете върху котето или върху празната чиния, която се появява като икона. Ще се появи екран с избор на Битове, Риба, Пиле или Примамка. Цъкнете на някое от тях и то ще заеме мястото на празната чиния в бързите настройки. След това чакате да хванете някакво коте.

След известно време в панела за известия ще ви се появи "хванато коте", което всеки път може да е различно. Всеки може да сподели това коте с приятели.

 

 

 

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.