Skip to Content

AndroidBG и YankoA ви представят официалната ни добавка за Chrome

android-bulgaria-news-app-for-chrome.png

 

Android Bulgaria отбелязва значително развитие, както във форума, така и в блога. За последната почти една година ние направихме всичко възможно, за да ви информираме за всичко интересно, което се случва в света на smart джаджите, представихме ви отблизо едни от най-вълнуващите устройства и успяхме да разширим форума с още десeтки раздели. Всичко това се случи благодарение на вас и любовта ви към Android OS.

Макар да има много неща, които да искаме да променим в името на по-приятното ви прекарване в нашия сайт, за съжаление не можем да направим всичко на един път, но се стараем да създадем една уютна атмосфера, където да се забавляваме, да си помагаме и да се учим взаимно.

В тази връзка, благодарение на усиленият труд на YankoA, днес с удоволствие ви представяме нашата официална добавка за Chrome - Android Bulgaria News. С нея ще може бързо и лесно да следите всички новости от света на Smart устройствата. По всяко време може да проверявате за нови публикувани новини, ревюта, ръководства и интервюта. 

YankoA бе така добър за отдели от времето си, за да направи това реалност. Това е първата официална версия на приложението, но върху него ще продължим да работим. С времето ще го надградим с нови и нови функционалности. За сега то ще ви предостави бързо информация за нови статии в нашия блог, без да се налага да зареждате цялата страница. Ако решите, че има интересна за вас новина, просто трябва да кликнете върху нея и тя ще се отвори.

За нас беше приятно да работим по тази добавка и се надяваме да ви хареса ...

 

android-bulgaria-news-download-2.png

Коментари

Браво +1 за труда, много ми

Браво +1 за труда, много ми харесва и ще го ползвам. Удобно ми е :)

Искам да попитам дали ще има

Искам да попитам дали ще има и добавка за Mozilla Firefox.
Не всички ползват Google Chrome все пак.

Попринцип е добра идеята да

Попринцип е добра идеята да се направи добавка и за други браузъри, но според мен е по оригинално само за Гугълхром защото тука става въпрос за андроид който работи главно с гугъл :)

Добавката е супер браво! 6+ от мен :)

Ще се пробваме и с Mozilla

Ще се пробваме и с Mozilla Firefox, но не обещавам за сега нищо. Не е много лесно, но ще направим каквото можем :)

Аз не ползвам нито Chrom нито

Аз не ползвам нито Chrom нито Mozilla те са бавно зареждащи има много по бързи от тях

Добавката вече я има и за

Добавката вече я има и за Опера, очаква се скоро да мине проверките и да бъде публикувана официално.

Браво, форума се развива

Браво, форума се развива много бързо!

Информация за автора на тази статия

  Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


      Luba6ky

Luba6ky.jpg

  Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.