Skip to Content

Разработката на нови ромове за Galaxy S4 и HTC One вече започна след излизането на техните Google Play Edition версии

htc-one-google-play-edition-software.jpg

Нормалните версии на Galaxy S4 и HTC One - или поне някои техни модели - ще бъдат съвместими със софтуера на Google Play версиите, които бяха пуснати тези дни. Това твърди вTwitter не безизвестният разработчик Paul O'Brien от MoDaCo.

Естествено тази информация не идва от компаниите придзводители, дори предполагам, че те няма да са особено щастливи да я научат, но от друга страна това е добра новина за притежателите на оригиналните версии на двете устройства, които няма да бъдат принудени да ги сменят, ако искат да използват новия софтуер.

Разбира се всичко това няма да стане лесно и няма да е готово веднага, освен това разработваните ромове са само за GSM версиите на Galaxy S4 и HTC One, както става ясно от последвалата дискусия.

 

 

Ще ви напомня, че ние не препоръчваме инсталирането на неофициален софтуер, който може да причини повреди на вашето устройство и не носим вина за това, какво правите с него, но все пак от дългогодишния ми опит в тази сфера ми е ясно, с колко нетърпение се чакат тези ромове, затова реших да ви кажа, че по въпроса се работи усилено, доре вече има версия за HTC One, която е на разположение в xda за най-нетърпеливите ентусиасти.

А тези от вас, които ще решат да поизчакат нещата да се развият и изчистят от бъгове, могат поне от любопитство да изпробват приложението за камерата, което изтече като apk. по-рано днес.

Информация за автора на тази статия


   dessyteneva

dessyteneva 2.jpg

 dessyteneva е администратор на форума и една от малкото жени в него. Тя е влюбена в техниката и новите технологии и се опитва да създаде едно приятно и уютно място за обмен на информация и взаимопомощ ...