Новини

Три години Nexus устройства дело на HTC?

Последните слухове твърдят, че тайванската компания е подписала тригодишен ексклузивен договор с Google, според който HTC ще произвежда Nexus устройства следващите три години.

 

Наскоро писахме за информация, относно два нови Nexus телефона, които се очаква да се появят в края на тази година. Именно HTC се спряга, като производител.

 

htc_nexus_sketch.jpg

 

През последните няколко месеца се появиха доста слухове около Nexus програмата на американския гигант, включително и за нейното прекратяване. Дори се появи информация, че Google възнамерява самостоятелно да произвежда собствени телефони. Изглежда, че от всички слухове, верен ще се окаже този за двата очаквани Nexus телефона, дело на тайванците. В допълнение към това се заговори за тригодишен договор, сключен между двете компании, даващ ексклузивното право на HTC да произвежда следващите три поколения Nexus телефони. С интерес очакваме предстоящото събитие за представянето на новия HTC One M10, по – късно този месец. Това ще ни даде някаква представа каква е посокоата, в която са поели HTC, относно дизайна на новите си устройства и какво можем да очакваме за двата Nexus телефона.

 

източник

⇨ Споделете тази публикация: