Skip to Content

Първи порт на Android 4.3 от Galaxy S4 Google Play Edition (GT-I9505G)

Android-4.3.jpg

Заговорихме за къстъм ромове на базата на тези от Google Edition устройствата и каква изненада - на страницата на SamMobile е наличен за сваляне първият порт от рома на Galaxy S4 (GT-I9505G). Естествено, въпреки, че е оригинален, той не е предназначен за нашите устройства и съответно трябва да се подходи с повишено внимание към неговата употреба!

Ромът е в две разновидности Odexed и Deodexed и не е предназначен за флашване през Odin. За да го сложите ви е необходимо къстъм рековъри, а инструкции и необходимите линкове ще намерите на страницата на SamMobile. Според авторите на статията, ромът е напълно функционален за версията със Snapdragon процесор - GT-I9505. Ето и едно клипче на колегите от AndroidCentral:

Длъжна съм да ви предупредя, че въпреки всичко, не ви съветвам да пробвате фирмуер, различен от оригиналния за вашето устройство, въпреки, че знам колко малко от вас ще ме послушат и как сърбят ръцете за нещо ново и интересно.

Всякакви повреди по вашето устройство, които биха могли да настъпят в следствие употребата на къстъм фирмуер са на ваша отговорност!

System details:

Android version: 4.3

Build ID: JWR66N

PDA: I9505GUEUBMFP

CSC: I9505GXARBMFP

Build Date: 26 June 2013

Changelist: 968842

Screenshot-android-4.3-galaxy-s4.jpg

Другата интересна и неочаквана новина от страницата на SamMobile е, че те предоставят ексклузивно фирмуерът на Galaxy S4 Google Edition на разработчиците, които могат да го ползват свободно!

Този фирмуер не е предназначен за потребители, той ще повреди вашето устройство!  Той е единствено и само за разработчици, които знаят какво да правят с него. Наличен е за дънлоуд на страницата на SamMobile.

Да си пожелаем много нови къстъм ромове!

Информация за автора на тази статия


   dessyteneva

dessyteneva 2.jpg

 dessyteneva е администратор на форума и една от малкото жени в него. Тя е влюбена в техниката и новите технологии и се опитва да създаде едно приятно и уютно място за обмен на информация и взаимопомощ ...