Skip to Content

G2 Emulator или какво може да правите с LG G2

lg-g2-official.jpg

LG Electronics дава нова възможност на потребителите да се докоснат до основните предимства на LG G2. Те трябва само да  изтеглят и инсталират приложението G2 Emulator на каквото и да е мобилно устройство, опериращо с Android,  и по този начин могат да тестват шестте най-добри функции, които последният флагман на компанията предлага.

 

"Искахме да дадем възможност на потребителите да се запознаят с характеристиките на LG G2 преди да вземат решение, дали  това е подходящият за тях смартфон. Ние не оценяваме мобилните устройства единствено по техните хардуерни спецификации. Приоритет за нас е потребителското изживяване за клиента и поради тази причина ние непрекъснато въвеждаме нови технологии, за до го подобрим."

 

  Това са думите на Йонг-хуун Ким, старши вицепрезидент в LG Electronics Mobile Communications Company.

  G2 Emulator насочва потребителите как да работят с основните функции на флагмана посредством симулации. С помощта на ръководството за работа, ползвателите на приложението откриват практическите ползи на LG G2. Функциите, които то предоставя са:

   

  • KnockON включва и изключва дисплея с две потупвания;
  • Guest Mode защитава личната информация на собственика, като позволява отварянето на предварително избрани приложения при използване на телефона без необходимата оторизация;
  • Capture Plus позволява запазването на цяла страница като едно изображение, дори и ако тя не се вижда изцяло на екрана;
  • Slide Aside улеснява мултитаскинга чрез навигиране между отворените приложения с три пръста
  • QuickMemo запазва различни изображения на дисплея, добавя коментар към тях или ги споделя под формата на съобщение;
  • Clip Tray улеснява копирането, съхранението и използването на до 20 файла и уеб страници.

  Коментари

  Този телефон все повече ме

  Този телефон все повече ме привлича. Софтуерно има доста глезотии, които ми се струват по-полезни от това да ми прекъсва клипчето като не гледам в телефона и прочие. Отделно дизайна ми допада доста. Хардуерно няма какво да му се коментира. Ако Nexus 5 е базиран на този телефон и имам възможността да избирам м/у тях - би било труден избор.

  Определено е доста интересен.

  Определено е доста интересен. И аз го чакам с нетърпение за едно ревю :)

  Телефона е огън, такъв

  Телефона е огън, такъв харуеар и размер събран в психологическата граница до 14см(според мойте желания)го правят мнооого желан :)))Единствено тези копчета на гърба ме притесниха и понеже ще стане както с предишната двойка на LG и Nexus и двата телефона ще са с почти еднакви характеристики и затова везните за мен биха се наклонили към Nexus-а. Представям си като говоря по телефона, че има такива копчета на гърба му и не ми е удобно така, ама хич, но пълно щастие в тоя живот няма...

  Z1 Определено е много

  Z1 Определено е много по-доброто решение!!! Каквото искате говорете но на такъв телефон да не му се сложи мемори карта е смешно просто. А за мен най-жалкото е че копират дизайна на самсунг ....

  За теб май всеки заоблен

  За теб май всеки заоблен телефон е Samsung.

  http://cdn.cultofandroid.com/

  http://cdn.cultofandroid.com/wp-content/uploads/2013/08/Screen-Shot-2013-08-07-at-13.45.28.jpg
  Не, не всеки но този определено е краден и то яко, та чак до widget-a за времето и началният екран. А и както казах да не сложиш SD е просто толкова жалко и смешно че не е истина. И това е най-доброто което изкарват на пазара? Note 3, S4, Z1 - хиляда пъти по-добри телефони.

  Пич, извинявай, но хем си

  Пич, извинявай, но хем си пуснал снимката хем твърдиш това, което твърдиш :D Е не,просто нямам думи. Един правоъгълник колко различни форми можеш да му придадеш? Какво можеш да промениш освен извивките на ъгъла? Тук са променени и то доста, а другата възможност е ръбавата нокия или сони, ако трябва да използвам твоя начин на разбиране. Единствената ти правилна забележка е слота. Всичко останало е на топ ниво, забележи след време какви продажби ще се реализират, защото хората ги интересуват работещи решения, а не дали нещо прилича, а не копира друго, защото има огромна разлика между двете думи!!!

  Информация за автора на тази статия

    Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


        Luba6ky

  Luba6ky.jpg

    Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.