Новини

Galaxy Note 8 схеми и спецификаци

Само 5 дни преди официалното представяне на Galaxy S8 и S8 Plus, днес се появава интересна информация за друг очакван по-късно през годината модел, а именно Galaxy Note 8. Изтекоха спецификации и схеми на предполагаемия фаблет.

Относно спецификациите, устройството ще е снабдено със Snapdragon 835 чип и с чисто нов Exynos 9xxx чип за избрани региони – както е било и с предходни модели на Samsung през последните няколко години. В изтеклата информация се твърди, че корейския фаблет ще има 6GB RAM, до 256GB вътрешна памет и 6,4-инчов QHD+ или 4K Super AMOLED дисплей.

 

samsung-galaxynote8-specs-schematics-leaked-01.jpg

Ако се загледате в схемите на устройството, вероятно ще видите доста прилики с основния дизайн на Galaxy S8, с извития дисплей, минималните горна и долна рамка, заедно с предната камера с ирис скенер. Също така има и отделен бутон за асистента на Samsung Bixby, точно като в S8.

Според същите схеми Galaxy Note 8 ще има 3,5mm жак за слушалки в долната си част, заедно със слот за S-Pen и USB Type-C порт. За сега няма информация за евентуална дата на обяваване.

 

Източник 

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.