Skip to Content

Galaxy S4 I9506 - версия със Snapdragon 800

galaxy-s4-back-front-side.jpg

 

Samsung Galaxy S4 е телефон, с който всеки в тази сфера е запознат. Много шум се вдигна около представянето му през пролетта и за сега той радва своите собственици, които гордо разнасят най-мощния телефон на пазара. 

За добро или лошо, Samsung явно възнамерява да направи и нова верися на флагмана, която ще работи с новия Snapdragon 800. За това става ясно от последните резултати от тестове на AnTuTu, които бяха пуснати в мрежата. Виждаме Quad-core 2.3 GHz CPU, който дава забележителни резултати. Удрайки 31 123 точки, той заема първата позиция сред устройствата в клас "телефони".

Всичко е чудесно - имаме си нов герой! Има едно "НО" в тази история и тя се отнася за тези потребители, които са се "минали" да си купят версията със Snapdragon 600, която очевидно няма да изкара много като водач, ако корейците пуснат I9506 през тази година. Въпросът е дали сте доволни от този факт или не?

 

source

Коментари

Само глупак би се почувствал

Само глупак би се почувствал "прекаран".

Не вярвам да има забележима

Не вярвам да има забележима разлика в бързината на телефона.

Е, в крайна сметка, в момента

Е, в крайна сметка, в момента в който си купиш дадено устройство (телефон, лаптоп, десктоп и т.н.), то остарява морално и след година вече е остаряло. С темповете на развитие на техниката (особено мобилната) сроковете за остаряване са заложени да са макс година. Малко се изсилиха Самсунг с новия чипсет де.

За булгаристанците ако може

За булгаристанците ако може да сложат някой скапан китайски процесор на 500 херца, с парен двигател и камшично запалване :)
Вулгаросите трябва да си знаят мястото, конкурентните тайванци и японци си пробутаха целия брак в тая скапана държава, сега е ред на мистър JK Shin
Хора, ебават ни много здраво, за България пращат най-големите боклуци, недейте купува нищо от тук

Правилно!

Правилно!

Кога Samsung ще спрат да акат

Кога Samsung ще спрат да акат вариации на тази S4?!
Нали знаете че и 12 ядрен процесор с 4GHz да сложат няма да се забележи ако СОФТУЕРА не е оптимизиран да го използва.Както и да е май всички продължават да зачитат само големите числа :D

Информация за автора на тази статия

  Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


      Luba6ky

Luba6ky.jpg

  Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.