Skip to Content

Искате ли да тествате камерата на новите Galaxy S4 и HTC One от Google

google-edition-samsung-galaxy-s4-htc-one.jpg

 

Вече ви разказахме за двата нови модела на Google - HTC One и Galaxy S4. Те вече са налични за покупка и в Google Play. Реално, това не са нови модели, а просто двата водещи смартфона на HTC и Samsung, които се предлагат със заводски инсталиран чист Android.

Това да имаш телефон, които не притежава допълнително инсталираните приложения на производителите си има предимства и недостатъци, но всичко си е по преценка на купувача. С официалното им представяне започнаха и да изтичат apk. файлове на някои от техните приложения. Вече може да пробвате как се справя приложението за камерата, което разработчиците извлякоха от двата модела. То може да се свали от линкът в края на статията. Вероятно ще има някой друг бъг, но който иска може да го пробва.

 

source

Коментари

След инсталацията на

След инсталацията на приложението телефона взе да се рестартира ( самсунг галакси нексус 4.2.2) за 8 часа 2 пъти го хванах да иска пин и го махнах

Информация за автора на тази статия

  Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


      Luba6ky

Luba6ky.jpg

  Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.