Skip to Content

Google Reader за Android


В края на краищата, от Google съумяха да пуснат надеждно приложение за ползване на Google Reader - нещо задължително за всеки, който активно следи RSS емисии (както повечето блогъри правят примерно). За тези, които тепърва чуват за RSS еимисия - накратко, това е информационен канал, чрез който получавате най-новите публикации от любимите ви сайтове, без да се налага да ги посещавате. Google Reader представлява услуга, за следене на такива RSS емисии.

Приложението от своя страна има всичко, което липсваше в другите алтернативи - най-важното, има надеждно синхронизиране с десктоп версията на Google Reader. За по-лесното използване на програмата допринасят големите бутони, които се натискат лесно на сензорния дисплей. Всички изображения към RSS еимисите се показват в текста, а плугините работят отлично. Самите емисии и групи са сортирани по азбучен ред, но потребителя има възможност да променя начина на подреждане в съответствие с десктоп версията на Google Reader.

Потребителят може да "харесва" различни статии, да ги споделя през Google Reader ли през e-mail, да поставя бележки, други маркерки и всичко което е налично в десктоп версията.

няколко снимки от изгледа на интерфейса на приложението можете да откриете на адрес: http://www.androidcentral.com/android-quick-app-google-reader

Информация за автора на тази статия