Новини

HERE WeGo карти и навигация вече е в Huawei AppGallery

Мина почти година откакто правителството на САЩ наложи различни забрани на Huawei. Най-голямото от които беше забраната за нови телефони и таблети да се изпозлва GMS (Google Mobile Services) – в това число се вкючат Google Search, Google Maps, Gmail и разбира се Google Play. Huawei сега имат аналог и техния магазин се казва AppGallery. Въпреки, че приложенията са малко, все повече навлизат там със всеки изминат ден. Сега Huawei добавиха вътре и HERE Wego карти и навигация.

Ако името HERE WeGo не ви говори нищо, нека се върнем малко назад във времето. HERE maps бяха пуснати на Windows платформа през 2012 година, като това беше новото име на Nokia maps. По-късно през годините се появиха и приложенията им за Android и iOS. С помощта на NAVTEQ и немски стартъп Gate5, приложението получи доста солиден тласък и постоянство в развитието си.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.