Новини

HERE Maps вече е HERE WeGo плюс нови функции

HERE Maps е доста описателно име, но звучи малко плоско и сухо. От вчера, приложението се казва HERE WeGo и получава няколко подобрения, за да направи навигацията по-лесна. Дори има някои изцяло нови опции за навигиране, показващи се в приложението, ако се случи да се намирате в някои определени градове.

Според разработчиците в новото поле за търсене се избира директно метод на навигиране без допълнителен клик на "Намери маршрут". Екранът за сравнение на маршрути също е преработен. Ако се намирате в град с работеща услуга за споделяне на автомобил "Car2Go", това ще се показва като опция на екрана за сравнение, като се отчита къде се намира най-близкия автомобил. Избрани градове ще имат също и информация за таксита, заедно с изчисление на цените.

Ако сте спортен тип, новия екран за сравнение ще предлага по-добра информация за колоездачите. Маршрутите ще показват профила на надморското равнище, за да разберете по-лесно, ако пътя ще е уморителен.

С подобрената информация на екрана за рутиране, HERE WeGo ще използва и по-лека тема за подобрение на четимостта. Също има и някои подобрения на интерфейса в цялата програма. Можете да свалите новото приложение директно от Play Store.

 

get_it_on_play_logo_large.png.png

 

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.