Новини

Как да пазаруваме от Gearbest в няколко лесни стъпки

Регистрацията в Gearbest е повече от лесна. Както е показано на картинката, избирате "register" и се появява ново меню за e-mail, парола, пак парола и да напишете кода от картинката. 

2.png

Целта на регистрацията е преди всичко да улесни всички пазаруващи там. След регистрация, можете да въведете адрес и да го използвате за доставките си. Освен това можете да добавяте продукти в кошницата си, както и в списък, ако все пак размислите след време и сте събрали парите за тях.

Ще пускаме кодове за различни промоции в Twitter акаунта ни, така че следете ни и там.

Още малко информация относно поръчката от Gearbest е свързано с това как да използваме купоните и за колко време идват продуктите от там. Xiaomi Mi-6 дойде точно за 13 дни от деня на поръчката в пощата по район.

А иначе за поръчка – избирате да добавите желания продукт в кошницата. След това в полето за купон добавяте купона споделен от нас или от друго място:

 

4_500_2.png

В червено е купона и след това избирате "apply". Виждате, че цената вече  е 396.99$. Има различни купони, за различни дни. Следете twitter профила ни или Telegram каналите на MIUI Bulgaria и Xiaomi.

5_500.png

 

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.