Новини

HTC One S9 е обявен официално. Метално тяло с чипсет Helio X10

Скоро след като обяви флагмана си HTC 10, тайванската компания изглежда има още изненади за нас. Вчера HTC официално обяви модела в среден клас One S9.

Устройството има изцяло метален гръб, който е почти неразличим от този на One M9. Отпред пък панела е изцяло стъклен, подобен на този в One A9 но липсва скенерът за пръстови отпечатъци.

HTC One S9 е устройство в средния клас с процесор Helio X10 работещ на 2GHz работещ с помощта на 2GB RAM и 16GB вградена памет, разширима чрез слот за miro SD карта. Дисплеят е 5-инчов 1080p. Задната камера е 13MP с f/2.0 отвор и оптична стабилизация, която изглежда да е същата като в One A9. Същото важи и за предната камера – 4MP UltraPixel.

Батерията е с капацитет 2840mAh и отсъствието на скенера за пръстови отпечатъци отпред поне е позволило вграждането на втория стерео говорител за изпълнение на фирмената технология BoomSound.

Въпреки очевидно средните характеристики, смартфона по предварителни заявки струва €499, което няма да се хареса на голяма част от потребителите.

 

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.