Новини

Huawei Honor Watch Magic – по-достъпен от всякога

В края на миналата година, Huawei представиха смарт чаовник Huawei GT. Малко след това пуснаха техен собствен часовник – Huawei Honor Watch Magic. Мнозина се чудеха дали в Honor липсват някаква фунции и затова да е по-евтин. Това определено не е така  и освен всичко сега е на страхотната цена от 141.99$ от Geekbuying.

huawei-honor-watch-magic-smartwatch.jpg

Екранът на Honor Watch Magic e 1.2" AMOLED с резолюция 390 x 390. Впечатляващото е, че имаме 326ppi, като стойността е същата като при iPhone XR. Дори и при пряка слънчева светлина, дисплея се вижда ясно и отчетливо.

Huawei-Honor-Watch-Magic-Smartwatch-Sports-mode-Review.jpg

Има няколко фукции на работа, като спортния например отчита пулса ни, като има и фукнция за известия при излизане от стандартния ритъм. Режима лесно се спира и пуска с един от бутоните.

huawei-honor-watch-magic-battery-life.jpg

При нормална употреба, живота на батерията е 5-6 дни. При активни спортни занимавания, максимална яркост и известия за повечето приложения батерията издържа 4 дни. При умерена работа обаче стига и до 10 дни. Имаме 2 режима на работа на часовника и при физическа активност сме на антивния, докато при нормална упортреба влиза в stanby режим и това е нещото което го отличава от повечето модели.

Само сефа с купон PCTXIYMF цената му в Geekbuying е 141.99S. Може да поръчате от тук.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.