Skip to Content

iPhone

OnePlus 5 е официален със Snapdragon 835 и 8GB RAM

oneplus-5.jpg

С мащабна акция в социалните медии и редица pop-up събития по целия свят, новия флагман OnePlus 5 беше официално обявен. Това е първия телефон на китайската компания с двойна задна камера и е най-тънкия им модел до момента.

Дизайнът на OnePlus 5 е официално обявен от компанията

oneplus-5-official-design-back.jpg

След поредица от спекулации, лийкове и слухове относно дизайна на OnePlus 5, изневиделица самите OnePlus разкриха основна част от него в официалните си канали в социалните мрежи.

 

Android 7.0 Nougat позволява лесен импорт на данни от iOS устройство

android-7-setup-ios-device.png

Опцията за възстановяване на данни в Android се подобрява все повече и повече с всяка нова версия, позволяваща  да се възстановят данни от друго устройство с Lollipop или по-нова версия, вместо от Google акаунта ви. Google добавят още една опция в Nougat, за възстановяване от iOS устройство.

Update: iPhone 6s с Android порт дело на AndroidBG разработчик (1-во Априлска шега)

iphone6s-androidbg.png

Разработчик на AndroidBG вчера финализира официално порт на Android 5.1.1 за iPhone 6s. Портът е доста стабилен е силно модифициран от стандартния чист Android.

Всичко за порта и подробности как може да се флашне четете в новооткрития форум за iPhone

Как да преминете от iOS на Android

ios-to-android.png

Ако смятате, че е време да смените вашия iPhone или iPad и да поемете по необятните ширини на Android, то този урок, може още повече да улесни избора ви. Прехвърлете всичките си данни и услуги на новото си Android устройство лесно и за нула време.

Електрически скутер и iPhone - невероятно добра комбинация или поредната глезотия?

a4000i-terra-motors.jpg

Напоследък сме свидетели на ударното навлизане на мобилните технологии във всички сфери на живота ни. Още едно доказателство за това е предложението на японската компания Terra Motors, обявено съвсем наскоро.

Видео, което показва новата бюджетна версия на iPhone

budget-iphone.jpg

Както знаете, Apple работи по бюджетен телефон, който се очаква да бъде представен съвсем скоро. След като видяхме няколко примерни снимки на гърба на този апарат, за които се говореше, че са на китайско копие, сега вече имаме нещо, което изглежда доста по-достоверно.

Oт techdy.com са се докопали до една бройка и са направили и доста прилично видео с нея. Също така има и много интересни снимки в техния блог, които показват телефона в детайли. Оказва се, че бюджетната версия на iPhone ще е с 4" дисплей и ще е изработена от поликарбонат. Още подробности може да намерите в снимките от източника.

 

Nokia се изгаври с Apple

nokia-new-commercial-with-iphone_0.png

 

Вчера бившето величие в средите на мобилните телефони Nokia се изгаври по-много брутално-забавен начин със своите колеги от Apple. Направи го чрез реклама, която е доста зловеща, но и същевременно агресивна, спрямо последния модел на iPhone. В рекламата се разказва за човек, който се разхожда по нощите сред зомбирани собственици на телефон, който в последствие се вижда, че е Iphone 5. Те правят жалки опити да направят снимка в тъмницата използвайки светкавицата. В края естествено се показва и надпис, който казва един вид, че с Nokia 925 няма да имате такива проблеми. 

Разпространи съдържание