Skip to Content

LG представиха LG G5, CAM Plus, Hi-Fi Plus, 360 VR и 360 Cam

ap_resize.png

Един от смартфоните, за който изтече най-много информация и доста често се споменваше името му, вече бе официално представен. Заедно с LG G5 видяхме и цяла поредица от аксесоари и джаджи (ако може така да се изразим).

Телефонът е с метално алуминиево тяло, като ще има как лесно да се сменя батерията. Дисплеят е 5.3" Quad HDIPS Quantum с извито стъкло и обещания да е по-ярък от предшественика си - LG G4 и наличие на функцията Always On.

Отпред камерата е 8мп, докато отзад имаме 2 камери: 78° ъгъл на заснемане и 16мп и  втората е 135° ъгъл на заснемане с 8мп. Снимките на открито, на паметници и на сгради и на група от хора ще са повече от добри.

Под капака имаме Snapdragon 820, 4GB RAM, 32GB ROM и слот за SD карта. Батерията е по-малко от G4, тук тя е 2800mAh, има сензор за пръстов отпечатък, NFC, USB Type-C поддържащ и USB 3.0 за бърз пренос на данни. Qualcomm Quick charge 3.0 също е наличен.

Телефонът е с Android 6.0 и ще е наличен в 4 цвята - сив, титан, златен и розов. Засега няма информация кога ще е на пазара, нито каква ще е цената му.

Източник

Коментари

Сигурен съм, че в много

Сигурен съм, че в много отношение ще си заслужава повече от конкурентите като Самсунг или Сони, но са могли да влождат малко повече, защото сега за простото око Sony Xperia Z5 Premium води (макар и камерата на Сони, въпреки хвалбите, никога да не е превъзхождала в мобилно отношение корейците, а при фотоапаратите вече е въпрос на много други неща, освен дървения дизайн, на който държат така упорито и препълненият с глупости Андроид), а не се знае другите корейци какво ще поднесат. Но иначе с всичките тези екстри, по мое мнение, този телефон, с няколкото си "недостатъка" (ако могат така да се нарекат изобщо), ще е ненадминат и догодина.

Информация за автора на тази статия

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Google +, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Занимава се професионално с поддръжка на voicemail. Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.