Skip to Content

Лесен руут на вашия LG G3 с PurpleDrake

lg-g3-2.jpg

 

Ако сте използвали IOroot и TowelRoot, за да руут-нете вашия LG G3, вижте новата програма PurpleDrake в XDA форума. Направена от IOMonster, jcase и autoprime, PurpleDrake поддържа повечето варианти на LG G3, като T-Mobile (D851), AT&T (D850), интернационалния модел (D855) и още!

Наличен за Linux, OSX и Windows, процесът по руут-ването с PurpleDrake е доста елементарен. Първо трябва да активирате USB debugging опцията на вашия телефон и после да изтеглите и стартирате програмата за вашата ОС. Имайте предвид обаче, че ако имате LG G3 от Verizon Wireless (VS985), IOroot е единствената програма, на която можете да разчитате за руут.

purpledrake-list-600x365.jpg

Все още не всички варианти на модела са тествани, но за това можете да погледнете тази таблица, за да видите подробен списък със съвместимостта на моделите. Неочаквано, процесът по руут-ването ще задейства вграденото известяване на LG за руут, което ще се отрази на вашата гаранция, когато се наложи да изпратите телефона си в сервизен център. Това може да бъде разрешено чрез връщане на известието за руут във фабричното му състояние. Погледнете този пост за пълните инструкции.

ИЗТЕГЛЕТЕ: PurpleDrake-lite (за всички модели) / PurpleDrake-full (за T-Mobile G3)

Източник

Информация за автора на тази статия