Skip to Content

Xiaomi Mijia Roborock S50 от Gafago

t1.jpg

Когато става дума за прахосмукачка за ежедневна употреба, то Mi Roborock S50 е шампион. Xiaomi се постараха да направят устройството по-тихо и по-ефективно. 

Най-важният фактор за повечето хора е всмукателната мощност - Mi Robot Vacuum 2 няма да Ви разочарова. Тя има всмукателна сила от 2000 Pa, което е значително подобрение в сравнение с предходния модел с 1800 Pa. Нейната мощност е дори по-добра в сравнение с други по-скъпи модели с мощност достигаща до 1670 Pa.

Много добри резултати постига с почистването на прахови частици, както и със събирането на козина от домашни любимци. В комбинация с технологията за разпознаване на килими и смесена повърхност, с уникалния дизайн на кръглата четка, новата версия на Mi Robot ще е най-добрия домашен помощник, койте ще си закупите. 

Цената сега от Cafago е 374.52€:

https://www.cafago.com/es/p-y7920.html?aid=adbg

Моделът е с 5200 mAh батерия, което стига за 2.5 часа работа за помещение до 250 квадрата. След като достигне някакъв минимум прахосмукачката се връща до станцията за зареждане. Контейнера за прах събира до 480мл, а включения моп събира до 100мл течност, достатъно за да почиства от 45 до 60 минути.

Коментари

Имаме нов купон за

Имаме нов купон за прахосмукчаката:

Price:€ 277.99
code:BG028P
 

Ако не се лъжа в Алиекспрес

Ако не се лъжа в Алиекспрес са от европейски склад без митници,Гербест също..тук цената ми се вижда завишена дори

Информация за автора на тази статия

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Google +, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Занимава се професионално с поддръжка на voicemail. Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.